lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul


Så blev det endelig juleaftensdag. Jeg har været stille på bloggen pga stort arbejdspres, vi har haft meget travlt på mit arbejde så jeg har været meget træt når jeg kom hjem. Ja jeg har dårligt fået strikket noget særligt og det strik jeg har fået lavet kan jeg ikke vise for det er gaver ;o)
Som jeg før har skrevet køber jeg gerne 2 stk nyt julepynt så dem vil jeg vise her :
Først et strikket stk vildt.


Disse stjerner har jeg fået af den sødeste strikkefe Inge, de ligger nu på juletræet.Disse søde engle hænger også på træet nu.Juleuro med rensdyr.Filtnisser.Drengemus og pigemus.Filtnisse, det er den lille der er ny.Her et julekort af sødeste Mette.Min julestjerne i år ser sådan ud, jeg er vild med farven på den.Min juledekoration. Elgen foran er fra sidste år og skåret ud af bark.Denne refleks har jeg fået af min datter Pernille, så kan du ses når du går tur med Albert sagde hun, men det er næsten altid John der lufter ham :-D

Det var så de 2 ting ha ha ... ja altså +++++++  jeg kom til at falde over nogen gode tilbud, så det blev til lidt mere end sædvanligt. Tilgengæld er der så andre ting som ikke kom frem i år.

Her til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul.