torsdag den 10. juni 2010

Pakke fra Grønland


Der kom en pakke fra Grønland i dag, jeg viste godt hvad den indeholdt på forhånd og har glædet mig til at modtage den.
John er halv grønlænder og havde fået sin morbroder til at købe Moskus garn til mig ;o) forkælet ... jada.


3 nøgler a 28 gram, så nu skal jeg bare finde et flot sjal jeg skal strikke af det skønne garn. Det er bare SÅ blødt og lækkert, det kan ikke forklares, det skal opleves.

3 kommentarer:

 1. Uhha.. det lyder lækkert, glæder mig at føle og snuse til det..

  SvarSlet
 2. Hej Helle !! JO JO lige JEG ved godt hvordan det føles......har lige pakket og snooet.......sidder du ned ??? ....... mindst 40 Kg. !! Jeg var totalt solgt men hvert mindste gram er sendt retur til Grønland !! Glæder mig vildt til at se den opskrift du vælger til dette totalt lækre luksus garn.
  Glæder min hver dag over den lille sten vi fik på Ærø....mindes grin og hygge !
  Kh Lene

  SvarSlet
 3. Mette du skal få lov at føle og snuse til August kan du tro, det er bare så lækkert, men FUCK hvor er det dyrt, pyha :-D imellemtiden sidder jeg så og aer det ;o)

  Lene jeg sad ned men hold da op jeg var ved at skvatte ned af stolen ... 40 kg ... det jo guld du har spundet der ;o) det helt sindsygt dyrt ... vi havde ellers prøvet at lokke Johns morbroder ud og samle ulden og sende det hertil, så kunne jeg fjerne urenheder osv. og så spinde det eller få en til det som kan, men han hænger i bremsen ha ha så John sagde han skulle købe noget garn og wupti 3 dage efter lå det i vores postkasse ;o)

  SvarSlet