søndag den 19. juni 2011

Tøffel og telefon


Det blev til en længere pause fra bloggen, ikke helt med vilje for jeg har været syg. Rigtig snottet og hostet lungerne næsten helt ud af kroppen. Haft hele dage hvor end ikke strikketøjet kunne lokke :-(
Men nu er jeg ved så småt at være frisk igen. Det har jo også betydet jeg ikke har lagt beskeder på jeres fine indlæg, men de er læst ;o)


Min ældste datter bad mig om at strikke en lun sag uden ærmer, vi fandt så denne tøffelcape fra Wilfert som hun kunne lide. Lucca Fino fra lageret blev valgt og strikket med 2 tråde blev der brugt 300 gr. Den er forlænget med en hel mønsterrapport, da hun ville have den længere end opskriften siger. I går kunne hun så hente den og sikke glad hun blev så det var dejligt ;o)


Jeg har købt mig en smart mobil. Det er en HTC sensation, hold da helt op hvor er der meget nyt i sådan en fætter jeg skal lære ;o)  jeg er spændt på om jeg kan finde ud af det, lige nu er jeg glad for jeg har nogen store piger som kan hjælpe mig. De griner godt nok af mig :-D

God Søndag.

5 kommentarer:

 1. Det mønsteret var kjempesøtt! Datteren må da være veldig fornøyd med mors innsats. Til og med syk under produksjon. Hva gjør ikke mødre for sine barn, selv når de er blitt ganske så voksne;-)

  SvarSlet
 2. Hej Helle-pigen.
  Godt at høre du er ved at være frisk igen. Hvor er den blevet mega skøn den trøje.
  - for ikke at snakke om din blog, du har jo bygget helt om :o)
  Kram fra mig.

  SvarSlet
 3. Den er superflot den tøffel cape. Og den forlængede længde ser helt perfekt ud.

  SvarSlet
 4. Så fin vest du har strikket:)

  SvarSlet
 5. Helle : ja det er sødt mønster og ret nemt. Min datter er bare så glad for den vest og vi gør jo meget for vores børn også selv når de er voksne ;o)

  Sonnie : Det hjælper på det, er stadig uden ret meget luft men det kommer stille og roligt ;o) Den er skøn den vest, jeg gad da godt have sådan en ;o) Der trængte til lidt ombygning på bloggen, jeg synes det blev hyggeligt.

  pia : Tak skal du have, den er god i den længde.

  Ulla-Bella : Tak skal du have ;o)

  SvarSlet