mandag den 25. juli 2011

Miss Beezy


er blevet færdig og den er sååååå skøn.
Sikke et stort arbejde, jeg har tilføjet ekstra længde så den når under knæet.
Biserne var ved at tage livet af mig ;o) hvor er de langsommelige og trælse at strikke, kjolen har nok ligget i en krog 1½ - 2 mdr fordi jeg gik træt i de biser. Men så tog jeg den frem sidste weekend og blev færdig med den. Inge monterede den dog under ærmerne i går, for det kunne jeg ikke stille min hjerne til.


Nu bor jeg nærmest i den, jeg har strikket den i str. M og uld/bomuld fra Geilsk.Sonnie og jeg har delt en kasse lækkert garn fra Rasmilla og vi er allerede i fuld gang ;o)
Ja jeg har som sædvanligt ekstra glæde af mit garn for jeg har trævlet op 3 gange inden det blev rigtig godt.


Til strikkehygge hos Sonnie i går fik Inge og jeg en sommer gave, et skønt ugle tørklæde man kan da ikke andet end blive glad af at kikke på det. Jeg elsker ugler ;o)

8 kommentarer:

 1. Ihh hvor er den blevet flot og sikke et arbejde dejligt at du er så begejstret for den...så pyt med at det har taget lidt tid at få den færdig.

  kh Jane

  SvarSlet
 2. Hvor er den da blevet super flot. Den har tydeligvis ikke taget skade at lige at ligge lidt i en krog. flot arbejde.

  SvarSlet
 3. Det var godt du tok den frem og gjorde den ferdig, for den ble riktig flott. likte veldig godt partiet rundt halsen, så den var nok verdt alt arbeidet.

  SvarSlet
 4. Jane: tak, ja det gør ikke noget det tog sin tid for det var værd at vente på ;o)

  Susanne: tak, nej det tog den ikke skade af, nogen gange skal det bare lige ligge lidt før man gider igen ;o)

  Helle: tak, du har ret , det har været alt arbejdet værd, jeg kan også godt lide det parti rundt halsen. Det er også det som tager tid, man strikker faktisk dobbelt så meget på de biser. Det er ret tykt og man strikker og strikker og føler ikke man kommer nogen vejne, men jeg blev jo færdig til sidst ;o)

  SvarSlet
 5. Super flot kjole, det var godt du ikke gik helt død i den. Jeg tror du bliver glad for den eller er det allerede. Flot arbejde!!!!

  SvarSlet
 6. Den er blevet super god din kjole. Jeg tror jeg må vente lidt med den Miss Beezy, for hvis du kan gå død i noget, så ved jeg slet ikke hvad jeg gør. - men super flot er den, også de brune farver er vildt skønne.

  SvarSlet
 7. Inge: Tak, jeg er allerede glad for den og hvis det ikke lige var for de trælse biser strikkede jeg den gerne igen ;o)

  Sonnie: Tak, jeg tror også du går død i den, men den skal nu nok blive færdig med tiden, så du kan roligt strikke den når lysten falder over dig ;o)

  SvarSlet
 8. hvor ville jeg gerne se din kjole på dig, da jeg har overvejen den flere gange...synes den er rigtig rigtig sød, og med mange farvemuligheder. Dit nye stribede projekt ser godt nok også lovende ud:-) Elsker striber! Er det en cardi? Sidst men ikke mindst er dit nye blogdesign virkelig flot, men er det bare mig og min netforbindelse, for her er systemet frygtelig længe om at opdatere billeder og blog? Det skal nu ikke forhindre mig i at følge de skønne ting, du laver:-) Mange hilsner Helle

  SvarSlet