søndag den 7. februar 2010

Altså mor ... ha ha

I eftermiddags var vi på besøg hos mine forældre, John .. Pernille og jeg. Min lillesøster Lone var der også og inden jeg nåede ind i stuen havde John monteret en læselampe i vindueskarmen ved min mors stol, i ved den med lys og lup i. Jeg siger så hvad der dog er gang i og min mor svarer "ja jeg kan bare ikke se så godt idag, jeg forstår det ikke, men hverken kryds og tværs eller læse kan jeg. Det kan bare ikke lade sig gøre det hele flyder ud og er lidt tåget".

Jeg ser på hende mens hun fortæller og synes der er noget ved hendes ansigt som ikke er rigtigt, men hun fortsætter .... "det er bare så mærkeligt" jeg afbryder og spørger om hun har fået nye briller ????? jae det er da længe siden, nok ½ år ..... nå svarer jeg og ser nok lidt åndsvag ud for hun tager brillerne af og kikker på dem. Så bryder hun sammen af grin ... "det da fars briller jeg har på" siger hun så og så ligger vi flade af grin allesammen.

Jeg kunne jo ikke forstå hun kunne gå så lang tid uden at opdage det evt. se i spejlet. Det havde hun skam også men hun synes hun så så forfærdelig syg ud ha ha ha. Min søster havde ikke engang opdaget det. Og stakkels far som ikke kunne finde sine briller, havde fået skæld ud over han havde smidt dem væk ... total griner. Så pludselig kunne de begge 2 se uden problemer.

Skøøøøøøøøn eftermiddag med masser af grin ;o)

9 kommentarer:

 1. Hejsa Helle.

  YES ! så skal jeg være den første til at skrive på din blog !! hi hi
  Herligt du er ved at få gang i at skrive, og spørg endeligt hvis der er noget der driller !!
  Takker også for rigtig hyggelige timer i lørdags, og jeg glæder mig også vildt til vi skal til Ærø!
  Super god dag
  Lene

  SvarSlet
 2. Hej Lene.

  Ja du blev den første, det burde næsten udløse en form for gave he he

  Måske du får lov at hjælpe når jeg skal finde ud af med billeder og link, hvem ved om jeg kan finde ud af det ... jeg vil prøve, så har jeg ikke lovet for meget.

  Held og lykke med imorgen.
  Helle

  SvarSlet
 3. Så Helle nu er det på tide at du får sat et foto på din blog !! Spørg bare løs ! God søndag den 14/2 Hi hi

  SvarSlet
 4. Ha ha Lene, ikke drille ;o) Jeg ville ahve prøvet denne weekend, men så fik jeg et flip og fik ryddet ud, sorteret og smidt ud, pyha, det greb om sig :-D skal nok prøve ... amager og halshug.

  SvarSlet
 5. Hej Helle !! Nej nu må du altså til og igang med denne blog !! Vi skal da se hvad du er igang med at strikke.....kom så kom så !!
  Hvilken farve strikke du tunikaen i ??
  Hygge
  Lene

  SvarSlet
 6. Hej Lene. Ja du har ret, jeg skal igang igen, men har så forrygende travlt på arbejdet at jeg er død når jeg har fri og weekenderne er proppet lige for tiden, mystisk det hele falder sammen ,o) Jeg strikker den i lilla og limegrøn kant, såååå flotte farver sammen.
  Kh Helle

  SvarSlet
 7. Nej pjat den er nærmere bordoux rød og lime grøn, kan godt nok ikke stave det men håber du kan læse det he he

  SvarSlet
 8. Ok, det er dælme flotte farver sat sammen, min bliver som sædvanligt i Lilla som bundfarve og så rosa som kant. Men den tager nu tid på de tynde pinde, som måske der kommer noget andet indimellem ?! *SS* Skal du afsted på messen i weekenden ? Jeg tror ikke at det lykkes, men ser lige tiden an. Syntes da du skulle stoppe en dag på vej hjem igennem Hesselager, for jeg er blevet ansat i Ulden(og der er blevet en del mere rent, hi ;o) )Lene

  SvarSlet
 9. Hæ hæ, ja det tager lang tid på de små pinde, derfor min ikke lige bliver færdig nu, men tager den ind imellem noget andet. Jeg skal til messe Lørdag for Søndag skal jeg til Hesselager og male med strygejern Hi hi det sjovt. Ja jeg har tænkt at skulle droppe ind på vejen, men det bliver en dag hvor John ikke skal med hjem, for han står på i vejstrup, ku være sjovt at se hvad du har lavet af nyt der ;o) Helle

  SvarSlet