lørdag den 27. marts 2010

Håndarbejdsmesse i Middelfart


Jeg var jo på håndarbejdsmesse i Middelfart sidste Lørdag, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at vise billede derfra før nu. Jeg har været meget stresset på arbejdet, men nu er der dømt påskeferie og jeg skal ikke på arbejde før efter påske. Skøøøøøønt, det skal nydes med kreativiteter af alle slags og så skal jeg have indrettet et hobbyværelse, det glæder jeg mig til.

Til højre i billedet ser du 2 skønne piger Inge & Sonnie som bare var i hopla og sikke en flot stand de havde lavet, det var bare så hyggeligt. Det lykkedes mig for engangs skyld at komme hjem uden så meget som at købe bare en lille synål, men fristelser var der mange af. Inge have nogen flotte strikmodeller med, der er nok et eller andet jeg er nødt til at kaste mig over senere på sæsonen, jeg har gang i flere ting lige nu så det må vente.

3 kommentarer:

 1. Hejsa Helle.
  Flot flot nu er der gang i bloggen ! Og herligt foto af i 3 tøser til messen. Jeg må indrømme at "kom til" at købe lidt bomuldsgarn til en sommertrøje....er nød til at få lidt bomuld indimellem alt den uld ! *SS* Vi har talt om den tur til Ærø over til de tre sjove strikkedamer, og vi overvejer en lørdag middag/eftermiddag..... du er da med på ideen ??
  Lene

  SvarSlet
 2. Ja jeg skal også have andet end uld indimellem, lige nu er det en tråd hør og en tråd alpakka, håber jeg lige får taget billede af projektet og får det vist her på bloggen. Vi snakkede også om tur til Ærø og selvfølgelig er jeg da med på den ide, jeg glæder mig til at komme over til de sjove piger og få grint igennem :-D

  SvarSlet
 3. Ja jeg et helt enig med dig, i at de to piger havde en lækker stand på messen.

  SvarSlet