onsdag den 31. marts 2010

I Noro himlen :o)
Da jeg D. 12 Marts skulle til København for at gense mine folkeskole klassekammerater, måtte jeg jo ind forbi denne her forretning . Der var det skønnest Noro garn i alle typer og farver. Jeg købte bla. Noro Kureyon som jeg har brugt 2 aftner på at strikke den her af, til str. L brugte jeg 3 nøgler (300 m). Jeg har undladt at afslutte med picot kanter men bare lukket almindeligt af og så har jeg ikke tilføjet nye masker under armene for at undgå den flagre ud men sidder tæt. Jeg er flyttet ind i den allerede ;o)

4 kommentarer:

 1. Nøj !! hvor er den blevet flot....lige mine farver !! Syntes ellers ikke så meget om det Noro garn, men de farver er jo fantastiske !!
  Og sikke du kan.....nu er der kommet foto, tekst og så links på bloggen !! Super super hi hi Rigtig god påske til dig og familien.
  Lene

  SvarSlet
 2. Ha ha ja Lene jeg kan da lidt selvom jeg ikke lige fatter hvad jeg laver så går det da okay, jeg skal nok finde ud af det ;o) jeg elsker Noro, det er så fantastisk, men ikke alle farvekombinationer kan jeg lide. Jeg synes også den faldt heldig ud og strikket på 2 aftner så det kalder jeg lynstrik ;o)
  Rigtig god påske til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Hej! Hvor har du købt garn og opskrift til denne søde bolero? mvh. Lone

  SvarSlet
 4. Hejsa, opskriften var en gratis som hed cloud bolero men den har firmaet fjernet. Der er dog et alternativ som ligger tæt på og den hedder Liesl, søg på Ravelry. Den koster dog lidt. Garnet købte jeg i HO strik, men hun forhandler det ikke mere. Prøv sommerfuglen i KBH el. Fandango i Århus.

  SvarSlet