lørdag den 3. april 2010

I moteringens navn
I dag har jeg taget mig selv i ørene og fået monteret en poncho som egentlig har været færdig længe, men som bare har ligget og ventet på at blive syet sammen osv. Jeg er bare ikke lige en ørn til at få det kedelige arbejde gjort, men hopper hurtigt over nye projekter. Men her er den, strikket i et stykke og syet sammen. Dejligt TV-strik.

11 kommentarer:

 1. Hej Helle. Hvor ser den smart ud, den poncho. Den må jeg vist lige høre nærmere om, når jeg ser dig :o)
  God lørdag

  SvarSlet
 2. Hej Sonnie. Den er os bare smart og lækker. Bedst af alt er det super nem strik, det er jo godt at have ind imellem alt det strik der kræver lidt ;o)

  Go Lørdag
  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Hov hov nu går det dælme da stærk med at du får strikke noget færdigt !! hi
  Super flot poncho, ligner lidt den jeg lavede med farveskiftegarnet men du har en del flere masker på pinden og det bliver den da bestemt meget mere flot af!
  God søndag, jeg har lige bagt 30 pandekager her påskesøndag morgen kl 8 skal jo snart have lidt styr på vores konfirmation :o)
  KH Lene

  SvarSlet
 4. Hej Lene. Ja se hvad lidt ferie kan gøre ;o) jeg har vist 140 masker på til den her. Uhm pandekager, det bare luksus jeg er da helt misundelig. Pyha konfirmation ja det er noget af et arbejde, jeg har planlagt og afholdt 4 af slagsen, mine egne 2 pigers og min daværende mands 2 børns, så jeg har fået konfirmation nok ha ha, men det er da også både hyggeligt og sjovt.
  Go Søndag ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Hej Helle! Tak for hilsnen! Jeg har været lidt for meget væk fra den i lang tid. Har kun været inde og kigge kortvarigt et par gange. Og så ser jeg du har været aktiv i længere tid uden at jeg har opdaget det...!!!! Altså!!! Tillykke med din fine blog! Sikke mange kreative projekter du får lavet! Jeg vil straks lægge et link til dig på min blog. Jeg er jo stadig i gang med halstørklædet... men er meget glad for at du sendte mønstret!.
  Fortsat god påske til dig også!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 6. Tusind tak Inger-Lise, ja jeg kom endelig igang ;o) Jeg glæder mig til at se tørklædet færdigt engang, for det bliver bare super flot i de farver du har valgt.
  Kh Helle

  SvarSlet
 7. Hej Helle
  Tillykke med bloggen,hvor ser det dog produktivt ud. Hold da op du har travlt !
  Det er en fin poncho, den skulle vel ikke være lavet i Loden garn ?? Det dejlige garn, som du skulle strikke af til din dejlige mand??? nå men jeg synes bare det ligner lidt.
  Held og lykke med din blog. Jeg håber, at jeg kan lære det en dag. Altså at lave en blog.

  Kh. Inge

  SvarSlet
 8. Hejsa Helle

  De er igang med at finde en dato til Ærø og foreslår den 5/6, men der kan jeg ikke.
  Men den 13/6..... hvad sir du ?? Tjek lige med Sonnie *SS*

  SvarSlet
 9. Hej Lene.

  Det er fint for mig med d. 13/6 ... Inge har en liste fra mig med hvilke datoer jeg ikke kan ;o)

  Kh Helle

  SvarSlet
 10. Hej Helle,
  Du skal ringe til mig 41160790

  Hilsen Inge

  SvarSlet
 11. Hej Inge.

  Jeg havde slet ikke set du havde skrevet før, men ponchoen er ikke strikekt af det garn til John, jeg har strikket en sweater til ham i det skønne skønne garn og han bruger den meget. Jeg kan ikke huske hvad det her garn hedder, men det er ikke så blødt.

  Jeg er heller ikke en ørn til at blogge, men det går an og så kan det kun blive bedre med tiden og du kan godt. Når jeg kan lære det kan alle lære det.

  Du ringede med datoen den. 24 Maj og der kan jeg godt. Jeg glæder mig til Ærø tur der, det blir hyggeligt og sjovt.

  Kh Helle

  SvarSlet