torsdag den 28. oktober 2010

lækkerier fra ÅlborgJohn, hans datter og jeg var i Ålborg for 1 uge siden, svigermor havde fødselsdag. Efter en kop kaffe tog vi på strøgtur med frokost og kik på forskellige butikker og værksteder. Jeg købte bla. denne olivenskål et helt fantastisk sted for 200 kr. Stedet fortæller jeg om i et indlæg for sig selv en anden dag, for så skal i se finurligheder ;o)Bliver den så brugt til Oliven ? ..... næh !
Til garn selvfølgelig ha ha hvad ellers .... Min salt og peber arbejdes der på og den er snart færdig, jeg håber den bliver færdig til weekenden så jeg kan tage den på til kreative dage i fredericia Lørdag el. Søndag.

John synes jeg er striknarkoman, bare fordi jeg på hjemturen hvor det var mørk aften blev vildt desperat for at få lys til at strikke ved. Nu er loft lyset i bilen sindsygt stærkt så det ville jeg ikke bruge ..... kan man bruge en GPS til formålet ? jeps ... der sad jeg med ledningen snoet 1 gang rundt om halsen og formanede John om ikke at bremse vildt for så blev jeg jo kvalt ... ha ha ja sikke et syn, men det virkede.

Sov godt derude, det er sengetid for mig om lidt ... nat nat

6 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Hvor sjovt :o) :o) jeg grinte højt da jeg læste om din tur hjem. Jeg kan godt følge dig, at man gerne vil strikke hele tiden og selvfølgelig skal en lang tur fra Aalborg da bruges på at strikke :o)
  Godt du ikke blev kvalt.

  Den er super fed din skål.
  Vi ses.
  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 2. Super idé med lys i en mørk bil... man må jo være kreativ, ikke?
  Du bliver helt sikkert glad for din Salt&Peber - husk dog at halsudskæringen nok godt kan bruge en hæklet omgang, for at holde lidt i kanten..(det er ihvertfald min erfaring med modellen - som er en jeg bruger rigtig meget...)

  SvarSlet
 3. Hejsa Helle.
  JA vi strikketossede kan finde på hvad som helts bare for at få lidt gang i pindene....så
  kunne finde på det selv samme nummer som dig !!
  Men det er jo herligt at man har fundet noget som BARE er så HERLIGT at bruge tiden på. !
  Glæder mig til at se hvad du får købt i Fredericia...for garnlageret glemmer man totalt når man går rundt på den messe *smil*
  Vi ses torsdag ! Kh Lene

  SvarSlet
 4. Hej Sonnie.
  Ja John grinte noget af mig kan du tro, det har også set sjovt ud ;o) men jeg var helt desperat.
  Skålen er bare fed og de blev lavet i flere feks. æble/rød uden på pære/grøn uden på cirton/gul uden på ... de er bare skønne.
  Kh Helle

  Hej Annette.
  Ja man får de særeste ideer når man er desperat he he. Jeg er lige blevet færdig med salt og peber mangler kun at hæfte ender. Halskanten tror jeg går uden hækling fordi jeg trævlede op og strikkede den mindste str. i stedet for, men kanten forneden er jeg træt af, for den bølger ... jeg håber den retter sig i vask. Jeg tror den bliver et hit hos mig, den er bare lækker ;o) måske kunne jeg finde på at hækle i ærmerne i stedet for, men nu vil jeg lige se resultatet når den har fået en tur i maskinen.
  Kh Helle

  Hej Lene.
  Ja jeg er en strikke tosse og finder på de særeste ting for at kunne strikke he he. Garnlager .... hvad er det ha ha men du har så ret, jeg skal nok få købt noget selvom jeg har rigeligt herhjemme til et par år ;o)
  Jeg glæder mig til i morgen.
  og vi ses jo snart igen og kan få kikket på hinandens indkøb.
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Hvilken smuk, smuk skål. Pas nu på, at du har tørret dine oliven grundigt af inden du fylder dem i garnskålen!
  Tak for tippet med GPS'en, men hvordan finder I så vej????
  Der er noget galt med fast læser-funktionen for tiden, så jeg må vente lidt med at blive koblet op, men det kommer, når blogspot får sig taget sammen :-)

  SvarSlet
 6. Hej Ann.

  Vi skulle bare ud på motorvejen så kunne jeg nuppe GPSén uden problemer ;o)
  Ja somme tider er der noget galt med fast læser funktionen, for lidt siden var det kommentarer jeg ikke kunne skrive og kunne se det var galt overalt på de forskellige blogge.

  Kh Helle

  SvarSlet