søndag den 5. december 2010

Skønt synI sidste uge kom jeg hjem fra arbejde til en pakke på køkkenbordet ;o) jeg viste godt hvad der var i for jeg havde jo selv bestilt. Jeg kunne have købt meget mere men det går jo ikke, så jeg tog disse 2 flotte garner, Ho-strik havde nogen flotte tilbud sidst i November. Alle garner 30% og Rowan 40%. Jane havde lagt en lille hindbær sæbe og en æske bolcher ved. skønt med overraskelser.Rowan Purelife revive farve 464 granite ... grønmix ... super lækkert garn
36% recycled silke ..36% recycled cotton/bomuld ...28% recycled viscose
og til en pris med 40% rabat, så blir det næsten ikke bedre. Jeg vil strikke en trøje af det, men tror den jeg har i tankerne måske ikke passer i strikkefasthed, men jeg må prøve at se.
Noro Kureyone farve 221 ... 100% uld ... lyserød/lime/lyselilla farveskift. Prisen var med 30% rabat. Det er samme farve jeg har brugt til en vest jeg har strikket. Jeg elsker bare Noro, det er så specielt og farven her er jeg bare in love with. Jeg ved ikke på nuværende hvad der lige skal komem ud af dette garn, men jeg skal nok finde et projekt som passer ;o)

Her er så lækkerier fra Jane som er indehaver af Ho-strik, det altså wauu når de lægger lidt ved.


Til sidst vil jeg lige vise en håndevending fra Geilsk som er kommet på pindene, den er blevet meget populær blandt strikkere for det geniale snit der gør den kan bruges på 2 måder. Jeg strikker i Geilsk uld lyslilla nr. 20 ... farven er ikke rigtig gengivet på billedet.

Hav en god Søndag der ude.

3 kommentarer:

 1. Hej Helle.
  Det ser spændende ud alt det du har gang i. Jeg er spændt på at se "håndevending" når den er færdig.
  Vi ses snart.
  Sonnie

  SvarSlet
 2. Hejsa Helle. Nøj du er super godt til at give dig selv "overraskelser " og tak for mail *smil*
  Jeg syntes stadig jeg "karter" rundt i at finde garn til de rigtige opskrifter og omvendt, men lærer det måske en dag ! Kh Lene

  SvarSlet
 3. Hej Sonnie.
  Jeg er også selv spændt på at se den færdig ;o) jeg troede garnet var stift, men det strikker blødt op, så når den lige får en tur i vasken så bliver den sikkert total lækker.
  kram Helle

  Hej Lene.
  jeg synes også det går helt godt med at forkæle mig selv :-D
  Du lærer det en dag, man skal bare prøve sig frem, holde øje med hvor mange meter der er i nøglerne for at sikre det rigtige antal og så lige lave den fordømte strikkeprøve, det vigtigt.
  Vi ses jo snart på din matrikel ;o)
  Kram Helle

  SvarSlet