onsdag den 31. marts 2010

I Noro himlen :o)
Da jeg D. 12 Marts skulle til København for at gense mine folkeskole klassekammerater, måtte jeg jo ind forbi denne her forretning . Der var det skønnest Noro garn i alle typer og farver. Jeg købte bla. Noro Kureyon som jeg har brugt 2 aftner på at strikke den her af, til str. L brugte jeg 3 nøgler (300 m). Jeg har undladt at afslutte med picot kanter men bare lukket almindeligt af og så har jeg ikke tilføjet nye masker under armene for at undgå den flagre ud men sidder tæt. Jeg er flyttet ind i den allerede ;o)

lørdag den 27. marts 2010

Håndarbejdsmesse i Middelfart


Jeg var jo på håndarbejdsmesse i Middelfart sidste Lørdag, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at vise billede derfra før nu. Jeg har været meget stresset på arbejdet, men nu er der dømt påskeferie og jeg skal ikke på arbejde før efter påske. Skøøøøøønt, det skal nydes med kreativiteter af alle slags og så skal jeg have indrettet et hobbyværelse, det glæder jeg mig til.

Til højre i billedet ser du 2 skønne piger Inge & Sonnie som bare var i hopla og sikke en flot stand de havde lavet, det var bare så hyggeligt. Det lykkedes mig for engangs skyld at komme hjem uden så meget som at købe bare en lille synål, men fristelser var der mange af. Inge have nogen flotte strikmodeller med, der er nok et eller andet jeg er nødt til at kaste mig over senere på sæsonen, jeg har gang i flere ting lige nu så det må vente.

søndag den 21. marts 2010

Jeg er ikke helt død


I dag var min datter Pernille og jeg hos Hannesom underviste os og 3 andre i encaustic ( male med voks og strygejern).I dag lærte vi collage og det er vores billeder her ovenfor, ret sjovt at lave.
Jeg lavede også et med serviet teknik, det er det med blomster.