torsdag den 24. februar 2011

En kogle er røget af pindenSå blev et koglesjal fra Kastaniestrik færdigt. Det er nemt at repetere de mønsterpinde der er efter et stykke tid, så det blev skønt TV-strik.Garnet er lidt hårdt at strikke med, men efter en vask er det bare så blødt. Hold da op hvor er der meget spindeolie i, vandet blevt helt mørkegråt.


8 kommentarer:

 1. Let og luftigt, som flødeskum..

  SvarSlet
 2. Hej Helle! Sikke skønne sager du har fået strikket!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor har du gang i strikkeriet for tiden, den ene ting efter den anden ser dagens lys ( eller næsten, jeg ser jo også de ting du er i gang med ).
  Super sødt tørklæde. Godt at det bliver blødt efter vask !

  SvarSlet
 4. Dorthe : ja og det er nemt ;o) tror det er det andre designere kalder bladmønster for det ligner det.

  Mette : Lige præcis ;o)

  Inger Lise : Tak skal du have ;o)

  Lene : Super duper tak ;o)

  Inge : Ja det går ret godt med at få noget af pindene for tiden, men du har ret jeg har en del igang. Det her er jo TV-strik, det vanskelige el. det der kræver opmærksomhed strikker jeg på i weekenden. Jeg blev også glad for det blev så blødt, tænk at spindeolie kan gøre så meget, ja så blev jeg så klog ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Helle - fantastisk flot poncho som du (og flere andre i blog-land) har strikket. Hvor kan man købe Lene's opskrift på den henne?
  Hilsen Helle, Faaborg

  SvarSlet
 6. Hej Helle ;o)

  Det er et kit som hedder grøn kort poncho. Kan købes hos Uldbutikken v/ Kirsten Handberg, Vormstrupvej 15, 7540 Haderup. tlf 97452297

  SvarSlet