fredag den 18. marts 2011

BERGERE de france i min postkasse


Jeg har tit kikket på dette Franske vidunder, men kan ikke fransk så har bare sukket.
På Ravelry så jeg så man kunne få det med engelsk oversættelse og så kan det nok være jeg fik visa kortet frem og tastet en masse. Bladene købte jeg her og det var ikke billigt, 198 kr incl porto, men skal lige skynde mig at sige det er alle pengene værd ;o) der er fler blade jeg skal have, de står på ønskeseddel nu.

 Prøv lige at se her, der stikker garn ud, det har jeg aldrig set før på nogen blade.


Skønt strik i dette blad, der er både til børn, unge, kvinder og mænd.


Nogen af siderne er med garnprøver på, så man kan se kvaliteten på alt det garn som er brugt i bladet .... meget smart. Det eneste minus er at meget af garnet er blandet med meget kunststof, men så det heldigt man kan vælge noget andet selv ;o)


Det her blad er med tidsløst klassisk strik til kvinder, mænd og børn. Jeg valgte dette fordi der er mange klassiske modeller til mænd ;o)


Eksempel på en side.


I begge blade er der i tillægget hvordan man slår op til strik, hvordan man kommer igang med at strikke. Montering af strik og broderi på strik.


Og sørme om der ikke er billeder til hvordan man kommer igang med at hækle ;o)

Det er nogen super skønne blade som jeg bare tror jeg bliver afhængig af ;o)

5 kommentarer:

 1. Nøj nøj nøj.....Helle du er simpelhen en strikkehaj til at finde alle de super fede strikkenyheder !!! For dælen da.....og super godt weekend ! Er begyndt at tælle dage til på næste fredag !! Kh Lene

  SvarSlet
 2. Det må man da også kalde et eksklusivt blad, med garn prøver og det hele. En vildt god ide egentlig, så kan kunderne sidde og forelske sig i en farve lige med det samme :o)
  Vi ses og god weekend.

  SvarSlet
 3. Lene: Ja nogen gange falder jeg over noget godt ;o) jeg glæder mig også til Fredag. God weekend og vi ses jo Mandag. Kram

  Sonnie: Ja jeg synes ideen er super god når man kan se og røre garn med det samme. Vi ses Mandag og god weekend. Kram

  SvarSlet
 4. Hold da helt op hvor flot !!!!!!!!
  Det er godt nok lidt dyrt, men hvis du sammenligner med Rowan`s er det ikke. Du får jo også mange lækre opskrifter og du kan ovenikøbet fornemme garntykkelse m.v.
  DI MÅ IKKE GLEMME AT TAGE DET MED PÅ MANDAG

  SvarSlet
 5. Inge: jeg skal nok tage dem med og du kan godt glæde dig til at se i dem ;o) vi ses i morgen. kram

  SvarSlet