mandag den 9. maj 2011

Sjov weekend med Sykreds Syd


I weekenden var vi 6 strikkepiger ( Inge, Sonnie, Mette, vivi og Lene) som drog til Ristinge i sommehus. Sykreds Syd som den bliver kaldt, har intet med sygning at gøre, tværtimod ;o)


Der er mere store grin, gode snakke, strik, forkælelse osv.
Efter strandturen skulle vi hjem til lagkage (Lene havde lavet) og kaffe.


Senere igen var der så strik på terrassen, lidt godt at drikke, jordbær og en konkurrence om viden i strik som Mette vandt.Se lige en super lækker Clubsandwich Inge havde lavet til aftensmad.


En skøn weekend i dejligt selskab. En nat med høj snorken og billede som faldt ned af væggen med et brag, jo vi forstår at hygge os uanset om vi er vågne eller sover.


Søndag over middag gik turen hjemover igen. Ærøpigerne blev sat af i Rudkøbing ved Ærøfærgen og vi fik så krammet farvel. Vel hjemme blev jeg overrasket med disse buketter. En rose fra Bettina, en fra Pernille, en fra Marie-Louise og en buket af John. Er de ikke skønne med hjerter på i skønne grønne farver.


Jeg fik også 2 frøer på spyd til at sætte i jorden af Bettina og Pernille. De er bare så skønne med krakkelerede glasmaver og øjne af glaskugler. De ved hvad deres mor kan lide ;o)


Dejlig afslutning på en super sjov og skøn weekend.

5 kommentarer:

 1. Tak for en skøn weekend og sikke nogle dejlige gaver du fik.
  Vi ses.

  SvarSlet
 2. Tak for super hygge, og muligheden for at være i det skønne sommerhus ! Jeg går stadig og små griner af vores hygge, spec. de hvide gibsben og skøre ord i store mængder !!
  Knus Lene

  SvarSlet
 3. Selv tak piger, jeg havde det så sjovt og forkælet herhjemme bagefter af familien, hvad kan man næsten ønske sig mere ;o)

  Kram

  SvarSlet
 4. tak for dejlige dage..
  Ja ja jeg skal høre meget fordi jeg sover med lyd.. :-)))

  SvarSlet
 5. Selv tak Mette, ja jeg er lidt misundelig på det, men bare vent jeg kan skære tænder så måske det kan slå det på Fanø :-D

  SvarSlet