søndag den 6. november 2011

Messe i Fredericia.


Her er mine køb fra en tur i Fredericia hvor der for lidt siden var messe. Jeg har ikke fået det lagt på før, fordi jeg har haft travlt og været for udkørt om aftenen til at sidde ved computeren. Jeg fik bla købt noget uldgarn fra Modestoffer som jeg er spændt på at strikke med (der var godt nok gang i den stand, hold da op hvor var der mange mennesker på få kvadrameter). Dorthe havde travlt så fik ikke rigtig hilst på hende.

På turen hjem rundede vi lige Yt i den skønne butik Garniture, der fik jeg købt hæftet No 11,12,13 .... ny hæklenål fra Knit Pro som jeg glæder mig til at prøve og så lige et lille kit fra Kastaniestrik. Hvor er det sjovt at få ansigt på bloggere og Yt er bare så sød ;o)


Foruden de 3 pangfarvede kaunigarn jeg købte på Tantegrøns stand havde jeg i forvejen købt disse 4 farver som jeg ville prøve at strikke til et halsrør som Charlotte Kaae har designet. Mønstret er fra et tillæg til Hendes verden. Jeg bruger dog ikke magiskenøgler, men kører rene linier og undlader også stregerne indimellem og strikker kun firkanter.
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om resultatet indtil vider, måske man skal vænne sig til pangfarver, jeg ved det ikke ;o) det sjovt at strikke men øjnene bliver helt skeløjede af de stærke farver, det hjælper at lægge det og træde lidt tilbage for at se om farverne er gode sammen.


Jeg er kommet ca halvvejs med det  og sådan ser det ud. Der er en fejl i 3 firkanter ;o) men den manglende farveskift regner jeg med at redde ved at sy farven ovenpå tilsidst.


Til sidst vil jeg vise en poncho jeg er igang med, nemt og sjovt at strikke. Farven er dog ikke rigtig vist, mit camera ville ikke som jeg, det er faktisk en ræverød farve og jeg glæder mig til den er færdig.

Ha en fortsat god Søndag.

5 kommentarer:

 1. sikke nogen gode ting du har fået købt med hjem fra Fredericia. Din ponchoe ser skøn ud, hvor er opskriften fra?

  SvarSlet
 2. Hold da op da, sikke du har gang i tingene søde Helle. Vi ses vel snart igen.

  SvarSlet
 3. Merete: ja jeg synes også det var gode ting jeg fik med hjem ;o) opskriften er fra Bergere de France nye hæfte.

  Inge: Ja jeg har jo gang i flere ting, næsten for meget ha ha, selvfølgelig skal vi snart ses, vi må finde en dag ;o)

  SvarSlet
 4. Av, hvor se det flot ud, jeg kan godt lide farverne, selvom jeg ikke selv er så modig med pangfarver :-) Ponchoen.. hvad er det for en?? Den ser også interessant ud nemmerlig.

  Kh
  Henriette

  SvarSlet
 5. Henriette: jeg er heller ikke normalt så modig men synes det skulle prøves ;o) ponchoen er fra bergere de france nye hæfte, den er bare flot. Jeg mangler lige montering så måske kan jeg vise den i weekenden.
  Kram

  SvarSlet