fredag den 20. august 2010

Lilla regnbue ;o)
Så blev boleroen færdig, ja det har den været nogen dage nu. 3 ngl katia Tobago brugte jeg på en str. L og pind nr.6 ... det tager 2 aftner så den færdig strikket. Jeg synes det noget lækkert garn, sikke et flot farveskift. Jeg prøver denne gang med knap forneden, men er i tvivl om garnet er for blødt til det, kun tiden vil vise det.
I morgen skal jeg til strikkecafe hos Inge sammen med Sonnie, Lene, Mette Lykke og Vivi og sikke jeg glæder mig til grin og strik med de dejlige piger.

2 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig sød...sådan lidt flowerpower agtig. Kan også godt lide din variation over lukning:-) Men er stadig mest vild med din Noro udgave. Heldigvis kan vi jo godt bruge temmelig mange forskellige udgaver af den, - både sommer og vinter! Supermodel!!
  Din navnesøster fra Horsens

  SvarSlet
 2. Hej Helle.

  Tak for de søde ord ;o) den er rigtig nok flower power agtig, rigtig sød og anvendelig lige nu. Noroen er flottest men den er for varm pt. Jeg er helt vild med noro garn, det er fantastisk. Boleroen kan man lave i mange udgaver, man kan også bruge tyndere garner så bliver det mere lace agtigt, mohairgarn er også godt. Der kan faktisk eksperimenteres ret meget med garn fra lageret ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet