lørdag den 7. august 2010

sommerferiestrikJeg har været ude at shoppe lidt ;o) det blev til disse flotte angulus sandaler, jeg er IN LOVE, de er bare så fede ..... 30% nedsat, det kan jeg lide.
Så var der jo torvedag i Torsdags, hold da op hvor var der mange mennesker i byen, det lige i overkanten for hvad jeg synes er sjovt .. folk skubber og maser for at komme frem .... så det blev til en hurtig rundering og et køb hos CKC strik ... Mayflowers softline 50 % uld og 50 % acryl ... normalt strikker jeg aldrig i kunststof, men det her er bare skønt. 20 kr pr. nøgle 10 for 160 kr. Jeg købte 10 brune og så skulle jeg finde en opskrift der ku passe, jeg havde en trøje i tankerne som er i Filati nr.40 og det er starten på den som vises på billedet ;o)

3 kommentarer:

 1. Hvor de søde de sandaler, det kan jeg godt forstå du er "in love" i.
  Vi ses snart.

  SvarSlet
 2. Hejsa Helle

  Dejligt at se at der er gang din blog og i dig *SS* Nu kan vi snart tælle dage til vi skal strikke og grine sammen med Ærø pigerne.
  Men vi skal jo også lige have tjek på hvem der henter dem....og ikke mindst hvad tid og hvor Inge bor ! Har du hørt mere end jeg ?? *smil*
  Ja torvedag er hyggeligt og jeg var også lidt øv over at CKC havde udsalg...nej nej jeg får ikke garn nok !! Kan man det ??
  Kh
  Lene

  SvarSlet
 3. Hej Lene.

  Ja det jo lige om lidt vi skal grine os halvt ihjel :-D
  Jeg har ikke hørt fra inge endnu, men regner med vi får info inden længe.
  Man kan da aldrig få for meget garn tror jeg ;o) jeg mangler altid noget, selvom jeg kunne åbne en mindre butik hi hi

  kh Helle

  SvarSlet