tirsdag den 17. august 2010

Når det regner
så har jeg jo tid til strik, det er ikke til at være udenfor for det stå ned i stænger. Jeg mangler et ærme på trøjen jeg strikker fra Filati, men har måtte lade den hvile lidt pga ondt i albuen. Når jeg strikker på små pinde hele tiden får jeg tennisalbue hvis jeg ikke passer på, derfor skal jeg have noget ved siden af på større pinde.


Jeg har købt Katia Tobago garn og strikker så denne her igen igen (det tredie gang) den er bare så go. Det eneste jeg gør anderledes end i opskriften er jeg ikke slår masker op under ærmerne (jeg kan godt lide den sidder til kroppen) og undlader at lukke af i picot, men istedet ganske alm. aflukke. Garnet er fantastisk og lækkert blødt ;o)


Så jeg faktisk også ved at være færdig med et kæmpe hæklet sjal til min ældste datter Bettina, der mangler kun 3 store kvaster. Garnet er Cottonwool fra Gepard og hæklet med 2 tråde, super lækkert og blødt.
Jeg viser billeder igen når projekterne er færdige ;o)
2 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er det bare en sød bolero!!! Og skønne farver i garnet:-) Men, men, men... ved du, om der er en dansk oversættelse af opskriften, for jeg KAN bare ikke de der engelske opskrifter. Håber meget, da jeg rigtig gerne vil strikke sådan en bolero. Kunne se, at du også har lavet den i noro garn. Den er helt fantastisk! Mvh Helle fra Horsens

    SvarSlet
  2. Hej Helle (godt navn ;o)

    Der findes ikke en dansk oversættelse, men skriv en mail til mig kameliane@sol.dk ... den er bare så sød og anvendelig. Super hurtig at strikke, 2 aftner så den klar.

    Kh Helle

    SvarSlet